Czy nie masz czasem wrażenia, że w swojej cudownej roli bycia Mamą zatraciłaś swoje dawne „ja” i zapomniałaś o sobie? Może chciałabyś znaleźć więcej czasu tylko dla siebie i zmienić swój wygląd?

Zrobić nową fryzurę, idealny makijaż i wskoczyć w nowe wystrzałowe ciuchy, które podkreślą Twoje atuty i zlikwidują drobne mankamenty urody…? Jeśli marzysz o przejściu metamorfozy pod okiem profesjonalnej stylistki lub znasz mamę, której mogłoby to pomóc nabrać wiatru w żagle i dałoby porcję dobrej energii, to koniecznie zgłoś ją lub siebie do konkursu.

Nadszedł czas, aby ktoś zadbał o Ciebie !!!

(a dokładniej o trzy mamy)

ZGŁOŚ SIĘ DO KONKURSU I WYGRAJ :

Totalną Metamorfozę

pod okiem profesjonalnej stylistki Izabeli Jakubczyk, w ramach której zostaną zapewnione:

– doskonale dopasowany zestaw ubrań z butiku Swingfashion w Wilanowie, w którym regularnie ubierają się gwiazdy

– fantastyczna stylizacja włosów

– profesjonalny makijaż dostosowany do typu urody oraz rodzaju skóry

– konsultacje i porady stylistki w zakresie zasad doboru ubioru do sylwetki

Jak zgłosić się do konkursu „Mamy Potrzebują Zmiany’’
Zadanie konkursowe:
Przekonaj zespół Jestem Mamą oraz stylistkę Izabelę Jakubczyk, że to właśnie Ty lub polecana przez Ciebie mama potrzebuje metamorfozy – odpowiedz na pytania konkursowe w trzech/czterech zdaniach. W przypadku polecania innej osoby niż zgłaszająca prosimy o zapewnienie zgody osoby zgłaszanej.

1⃣ Pod postem ogłaszającym konkurs zamieść w komentarzu zdjęcie wraz z opisem. Zamieszczenie zdjęcia jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu konkursu i warunkami uczestnictwa.

2⃣ Napisz pod zdjęciem odpowiedzi na dwa pytania:
a) Co chciałabyś zrobić mając jeden dzień tylko dla siebie?
b) Jaki cel pomoże Ci spełnić Totalna Metamorfoza

W podjęciu decyzji pomoże nam liczba lajków , zachęcamy do udostępniania informacji o konkursie i swoim udziale.
Będzie nam miło jeśli oznaczycie również inne mamy i zachęcicie do wzięcia udziału w zabawie.

Na Twoje zgłoszenie czekamy do 7 maja 2019!

Warunki udziału w konkursie podane są niżej w Regulaminie, jedną z podstawowych kwestii jest udział w wielkim finale imprezy „Mamy Wolne”, 14 Maja w Hulakula Rozrywkowe Centrum Miasta podczas którego wykonane zostaną stylizacje oraz zabiegi kosmetyczne i zostanie zaprezentowany nowy wizerunek finalistek konkursu.

Fundatorami nagród są :