Drogie Mamy,

Serdecznie dziękujemy Wam za niezapomniane chwile podczas I edycji „Mamy Wolne – wielkie święto kobiet”. To pierwsza odsłona akcji i z pewnością nie ostatnia 🙂 Chcemy, żeby w przyszłym roku włączyły się kolejne polskie miasta (Gdańsk, Poznań, Kraków, Wrocław i inne), dlatego jeżeli mieszkacie poza Warszawą – dajcie nam koniecznie znać! Łączmy siły!

Edycja warszawska zakończyła się ogromnym sukcesem! Usłyszało o nas grubo ponad milion osób (ba! może nawet więcej dzięki wizytom w Pytaniu na Śniadanie w TVP2), 6 tysięcy wzięło udział w atrakcjach w dzień i wieczorem w Hulakula.

I edycja „Mamy Wolne – wielkie święto kobiet”, fot. lolajna

Poniżej przedstawiamy Wam klip z wydarzenia i serdecznie zapraszamy w 2020 !!!

Jeżeli macie jakieś sugestie, chciałybyście zaproponować miejsca, które mamy włączyć do akcji, a może… chciałybyście koordynować „Mamy Wolne” w Waszym mieście – to dawajcie nam znać. Czekamy na wszystkie Wasze maile: z sugestiami, uwagami, propozycjami i zgłoszeniami pod adresem:

kontakt@fundacjajestemmama.pl 🙂

I edycja „Mamy Wolne – wielkie święto kobiet”, Warszawa, 14 maja 2019 r.