Uczniowski Klub Sportowy Talenciaki oraz Fundacja Jestem Mamą zapraszają na akrobatykę i gimnastykę sportową.
Zajęcia ruszają w październiku i będą odbywać się na macie gimnastycznej z wykorzystaniem przyrządów i przyborów gimnastycznych. Prowadzone przez wykwalifikowaną kadrę trenerską Uczniowskiego Klubu Sportowego Talenciaki są doskonałą propozycją dla dzieci kochających ruch i zdrowy styl życia!
Kupując karnet, można ćwiczyć aż w 7 lokalizacjach!

Zajęcia odbywają się w trzech grupach:

FUN ACRO wiek 3-5 lat
Rozkrok, przysiad, skręty boczne, wymach nogi, skłon do kostek – to świetne ćwiczenia dla przedszkolaków.
Zajęcia sportowe dostosowane do wieku i potrzeb dzieci, które poprzez zabawę poznają świat i uczą się nowych elementów.

Zajęcia: soboty
Godzina: 14.30 – 15.25
Koszt: 35 zł

ACRO Kids wiek 5-8 lat
Świat oglądany do góry nogami wygląda super! Chcecie się przekonać? 🙂 Zapraszamy dzieci w wieku 5-8 lat na zajęcia, które pozwolą wysmuklić sylwetkę, wzmocnić ciało oraz rozwinąć koordynację wzrokowo-ruchową.

Zajęcia: poniedziałki i soboty
Godzina: 18.30 – 19.25 (pon.) i 13.30 – 14.25 (sb.)
Koszt: 1 zajęcia 35zł

ACRO START wiek 8-12 lat
Już w tym wieku zaczynają się pierwsze poważne akrobacje: piramidy, salta, fiflaki, wychwyty i rundaki. Na zajęciach kształtujemy postawy gimnastyczne, uczymy skoków akrobatycznych, dbamy o prawidłowy rozwój ciała i jego wzmocnienie. Stretching i kształtowanie gibkości to również podstawowe elementy zajęć w tej grupie.

Zajęcia: poniedziałki
Godzina: 19.30 – 20.25 (pon.)
Koszt: 35 zł

WAŻNE!
Kupując karnet, można ćwiczyć aż w 7 lokalizacjach!

Szczegóły zapisów:
1. Pierwszy krok – wyślij wiadomość na adres e-mail talenciaki.p.m@gmail.com lub po przez stronę www.talenciaki.waw.pl (zakładka kontakt, wyślij wiadomość)
*w wiadomości podajemy lokalizację, wybraną grupę, wiek dziecka, opcję karnetu (1, 2 ,3 razy w tygodniu),
2. Drugi Krok – zaczekaj na e-mail zwrotny z potwierdzeniem zapisu.
3. Trzeci Krok – pobieramy deklarację uczestnictwa w zajęciach  ze strony www.talenciaki.waw.pl, wypełniamy ją i przynosimy na zajęcia.